joi, 26 mai 2011

Lucrurile pe care nu le spunem!

Toate acele lucruri pe care nu le povestesti nimanui, niciodata! De care iti aduci aminte cu placere, uneori in stilul unui criminal in serie care isi retraieste fantezia, alteori ca si cum ar fi cel mai mare pacat, mai mare chiar decat pacatul capital! Acele lucruri pe care le stii doar tu, acele amintiri delicios de minunate sau atat de amare incat simti un gust de grefruit pe limba in momentul retrairii!

Sunt acele parti ale trecutului care te-au slefuit, care au ciobit sufletul sau trupul, dar au facut o minte si un suflet la fel de dur si stralucitor ca un diamant! Stiu, acum ai in minte acele lucruri pe care le-ai fi povestit, dar ai ales sa nu! Mai bine nu! Criminalul din tine le vrea nestiute de nimeni, le vrea intacte, sa le foloseasca din cand in cand, sa profite de energia pe care o emana si sa zambeasca triumfator! Eu stiu, tu nu!

Sunt rani? Sunt iubiri furtunoase petrecute undeva departe, stiute doar de 4 ochi? Sunt dezamagiri? Sunt glume proaste? Sunt imagini din copilarie pe care nu ai vrea sa le mai retraiesti? Sunt cuvinte rautacioase sau ganduri gri? Sunt zambete furate in fuga? Sunt parte din tine si ai face bine sa le tii doar pentru tine!

Felicitari, ai invatat in sfarsit ca unele lucruri e bine sa nu fie stiute niciodata! De nimeni, nici macar de tine!

3 comentarii:

Lory spunea...

Mi-a placut tare mult campania aceasta: http://www.romaniisuntdestepti.ro/schimba-imaginea-romaniei/

Asa ca hai sa incercam sa schimbam si noi ceva...

:*

Eugen spunea...

Interesant articol, parca ai vorbi despre un ( mobilier) ce poate vorbi

Din Ionut Bogdan spunea...

De ce nu continui sa scrii? Ai talent. ;)