miercuri, 16 septembrie 2009

-Ce faci?...-Supravietuiesc...

De ceva timp..am si uitat de fapt cand a inceput..cand sunt intrebata in stil specific amical Ce faci?, raspund zambind..Supravietuiesc!..

Interlocutorii raman blocati la inceput..dar se pare ca ei nu stiu ca a supravietui e foarte bine..La munca deja au inteles ca imi e bine sa supravietuiesc..ca de fapt cuvantul acesta „supravietuire” e cuvantul care explica cel mai bine starea noastra in epoca asta care in graba ei si in schimbarile ei ne face sa uitam ca de fapt dam zi de zi, clipa de clipa, o lupta pentru supravietuire..

Supravietuiesti cand reusesti sa incapi in ratb sau metrou si mai reusesc si usile sa se inchida in spatele tau, impingandu-te bine in cutia de sardine..supravietuiesti cand reusesti sa duci la capat proiecte cu un numar de ore de somn apropiat de cifra 0, supravietuiesti cand esti in stare sa iti spui parerea, cuvantul in fata unei nedreptati.. Supravietuiesti cand esti in stare sa razi si sa te bucuri de o iesire cu prietenii chiar daca stii ca berea aia din fata ta e singurul lucru pe care ti-l mai poti permite pentru urmatoarea saptamana..
Supravietuiesti daca ai puterea sa ii ajuti pe cei din jur si ii poti face sa zambeasca chiar daca tu esti la pamant..


Deci.. Eu supravietuiesc, si ma bucur enorm..Tu ce faci?..

Niciun comentariu: