marți, 10 noiembrie 2009

Praf in vant..

Dap..cam asta spun versurile piesei Dust in the wind..cam asta spun si melodiile noastre populare..mai vrem sa mai intoarcem roata..sa se opreasca fusul din tors firul vietii..sa scapam de hainele batranetii..

Eh, dar nu prea se poate..si suntem foarte constienti de lucrul acesta..mai mult sau mai putin.. Iar cand descoperim aceste lucruri se spune ca avem parte de depresii..de crize ale varstei de mijloc..

Stau si analizez..azi e luni..maine deja e vineri si ma gandesc ce o sa fac in week-end..si nici nu apuc sa respir ca e iar luni..parca mai ieri era iunie iar acum vad reclame de Craciun la Coca Cola..Ok.. Am avut eu amnezie sau efectiv timpul zboara mai repede decat de obicei?

Mai ieri vorbeam cu el..unchiul..mai azi am aflat ca a plecat dintre noi fara ca macar sa-si poata lua bun ramas..

Asa ca traiti..traiti orice clipa..traiti cu adevarat in asa fel incat azi ar fi ultima zi..sorbiti fiecare moment al vietii..fiecare bucurie si fiecare cazatura..
Ce daca ati cazut si v-ati lovit..bucurati-va pentru ca inca mai traiti si mai aveti ocazia sa mai simtiti o durere..

Si nu, nu sunt doar alte vorbe in vant, sunt o lectie de viata..o lectie invatata ca urmare a lacrimilor si a zambetului furat...

..pentru ca pana la urma nu suntem decat praf in bataia vantului..


Later edit: Am o enigma...cine poate fi atat de insensibil si sa clasifice acest post ce vorbea despre o persoana care nu mai e printre noi ca fiind distractiv?

Niciun comentariu: