vineri, 26 noiembrie 2010

The King of The Shit Castle

Spre dezamagirea unora si bucuria altora, nu o sa scriu in engleza! Dar cel mai important, scriu in romana pentru ca o sa vorbesc despre un rege neaos!

Nu stiu cum se face, ca in tarisoara asta carpato-danubio-pontica, inverzita de arbustii plantati pentru a acoperi urmele defrisarii excesive, cu izvoare limpezi si reci in care traiesc pesti obezi, rauri cristaline cu o suprafata PET-uita si cu inundatii de 2 ori pe an si alunecari de teren... Da, in tarisoara asta pe care minoritatea conducatoare o vede ca pe o frumoasa Holstein baltata, iar majoritatea proletara spera sa mai traga ceva din ugerul deja secatuit de minoritatea mai sus mentionata. Aici si doar aici traieste ultima familie regala a sefutilor, cu sange maro si blazon pe care e scris „Ocupat, defechez!”.

Nu stiu cati dintre voi ati vazut cu ochii vostrii regi, regine, printi, ducese, conti, dar trebuie sa va spun ca ei sunt peste tot prin acest tinut Holstein. E de ajuns sa va uitati la sefi, sefuleti, sefuti, cacuti si cacute, in general la orice pispiriu ajuns la conducerea a ceva, fie ca e vorba de echipa de curatenie a WC-urilor sau de cea de aprovizionare cu hartie igienica. Orice specimen care ajunge sa conduca ceva, isi ia atitudinea de sef de trib, taie si spanzura, pupa in cur treapta superioara si calca in picioare cu glume expirate treapta inferioara. Isi creaza o trena imaginara si spera sa i-o duci tu, iar daca nu i-o duci tu, stai linistit, ca se gasesc alti aspiranti la postul de cacuti.

Sunt acei oameni care uita de unde au plecat, care pleaca de jos avand buzele umflate de la atata pupat si care odata ajunsi sefuti se comporta in conformitate cu renumele aristocrat, sangele albastru si coloana vertebrala aferenta!

Te uiti la el si ai zice: „Prea Maria ta Iluminata si Preaslavita, ai calcat in cacat si pute!”

PS: Daca vrei sa strici ceva, pune un prost la conducere si va face el toata treaba pentru tine!

Niciun comentariu: