joi, 3 decembrie 2009

Imbata-l inainte sa spui DA..

Se spune ca doar copiii si barbatii la betie spun adevarul...Asa sa fie?

Un lucru este cert..alcoolul te scapa de inhibitii, te scapa de barierele sociale, te determina sa nu iti mai pese de ceea ce cred cei din jur..iar conform acestei idei, te face sa fii cel care esti de fapt..esti tu, dezbracat de rusinea fata de societate, dezbracat de falsitate si prefacatorie..si astfel devii sincer..

Ma gandeam acum cateva zile..de fapt intr-o seara tarzie..(sau era o dimineata devreme?)..la o cafea lunga..cum ar fi sa ne imbatam iubiti sau sotii si sa le vedem adevarata fata..

Daca sunt foarte veseli si binedispusi dupa cateva pahare, e de bine..daca se duc sa doarma dupa cateva pahare, la fel..de bine..daca sunt violenti dupa cateva pahare..ups..in acel om e clar ceva ce nu ne dorim..daca vorbesc urat si jignesc...la fel..
Iar conform acestei teorii sa ne ferim de barbatii care nu vor sa bea niciodata...clar au multe de ascuns..

Poate inainte de a spune acel DA ar trebui sa ne imbatam iubitul...ce spuneti?..

2 comentarii:

Ani spunea...

chiar si cand sunt beti sar putea sa te surprinda prin faptul ca este tot o prefacatorie si o falsitate, sunt barbati care pot ingurgita cantitati impresionante de alcool fara sa-i simta efectele, si tot ce fac joaka teatru, facandu-te sa crezi altceva.

Alina Badura spunea...

Sa zicem ca te cred pe cuvant, ca doar esti un Adam...
Dar ai spus ca sunt barbati care se pot preface chiar daca neuronii lor se scalda in alcool..Deci sunt barbati, nu toti barbatii si sa speram ca procentul lor e foarte mic..