marți, 29 iunie 2010

Bucuresti si restul lumii

Sa vorbesc despre Bucuresti? Nu, i-as acorda mai multa atentie decat merita acum! Voi vorbi de restul lumii, de tot ceea ce nu inseamna Bucuresti, si mai exact, de provincie! Daca dragii nostrii guvernanti si-ar da dosurile jos de pe scaunele tapitate si ar mearge sa vada ce fac guvernatii, cum o mai duc, daca au o coaja de paine sau daca au apa potabila, cred ca s-ar apuca cu mainile de par. Iar Base s-ar apuca de orice altceva, ca par nema.

Stiu ca e criza. Înteleg ideea de economie. De exemplu, pana de curand strada mea avea becuri doar pe partea dreapta, si acestea functionau din 2 in 2. Acum nu mai functioneaza deloc. E atat de intuneric incat iti poti scoate singur ochii. Atat de intuneric incat nu poti recunoaste un hot ce iti da in cap.

Saptamana trecuta Marasesti-ul a fost atacat de hoti, exact ca in povestile alea haiducesti. Ceata a atacat 8-9 gospodarii si a furat animale si altele. Are bunica o vorba, „E ca un sat fara caini!”. La poarta pagubitiii au gasit diferite arme albe a doua zi, dar din fericire a fost doar o singura victima. Din nefericire, tatal meu.

Ce suflet sa nu ai incat sa bati un om in cap si sa il strangi de gat in speranta ca va muri? Si pentru ce? Ce poate fi mai pretios decat o viata?
Sa va prezint inventarul economiei de criza: capul spart in 8 locuri, nasul spart, ochiul afectat, gatul tot vanat. Criza face victime pe bune!

Lumea e o jungla, iar epoca primitiva nu a trecut deloc!

4 comentarii:

Lory spunea...

Ti-am mai spus eu ca unii merita spanzurati ca in trecut...

Alina Badura spunea...

Poate ca merita, dar asta nu rezolva cu nimic situatia, cum nu rezolva cu nimic pedeapsa capitala din unele state americane.

In primul rand omul e animal, si abia apoi animal social si politic.

Lory spunea...

I-as trage in teapa....sa vezi mai are vreunul curaj sa fure sau sa dea in cap?? un singur exemplu ne trebuie:)

Alina Badura spunea...

Chiar m-ai facut sa rad de dimineata! Cred ca te tragi din dinastia lui Tepes :P