luni, 6 decembrie 2010

Pacatul capital!

Iarta-ma pentru ca am pacatuit!

Iar nu mi-am facut cruce cand am trecut pe langa biserica! Nu am facut gestul, dar m-am gandit si m-am intrebat daca e acolo si ma vede ca nu imi fac semnul crucii isi da seama ca nu sunt altceva decat o pacatoasa! Vreau si nu iau! Imi dai si te refuz! Te urasc si nu stii! Am incercat sa te fac sa ma urasti! Prefer sa ma urasti decat sa ma iubesti pentru ca imi e frica sa fiu iubita! Oare pacatosii merita sa fie iubiti?

Cum sa-ti fie frica de iubire? Stii tu, de ce ti-e frica nu scapi!

Imi doresc, dar si fug! M-am antrenat atat de mult incat pot participa la maraton! Cum asa sa-mi fie frica de ceea ce imi doresc? Trebuie sa risc? Iar? Se merita?
Cam multe intrebari pentru o singura seara! E o rana redeschisa in momentul in care credeam ca uitasem de ea! Imi place durerea asta, ma face sa ma simt vie! Asa stiu ca inca traiesc! Dar e ca un sentiment de deja-vu! Been there, done that! Am mai vazut fantana asta de pe marginea drumului! Am mai trecut pe aici. Ne invartim in cerc? Nu mai face asta pentru ca ametesc si cad! Si tu ai ameti daca te-ar invarti cineva in cerc!

Cercul e reprezentarea perfectiunii, a infinitului!

Ia invarte-te si tu in cerc si dupa sa imi spui daca e sau nu perfectiune! Si totusi, poate nu e cerc, poate e un oval. Sau un patrat si trecem mereu prin acelasi colt! Nu stiu ce e! Stiu doar ca am gresit drumul! Eu spun stanga, tu o iei in dreapta! Eu spun dreapta, tu o iei in stanga! Vezi ca mergi pe interzis! Iar! Asa ar trebui sa fie? Care e drumul corect? Ce ar fi daca data viitoare nu am mai gandi si am lua-o in directia in care ne duce inertia? Oare ce este? Oare ce ar fi?

Acum imi dau seama ca sunt atat de nervoasa pentru ca nu stiu ce e. Daca tu - da, Tu-, daca stii ce e si nu imi spui esti crud! Daca nu stii ce e, imi pare rau si pentru tine la fel cum imi pare si pentru mine!
Sunt pacatoasa si imi place! Da, sunt o pacatoasa si mi-as urla pacatul in salbaticie cat ma tin plamanii. Pacatul meu capital esti tu!

Hei, ma auzi cand iti soptesc? Dar nu mai spune nimanui, e secretul nostru! Am incredere iar si nu stiu de ce! Auzi, vreau sa raman o pacatoasa!

2 comentarii:

Lady in black spunea...

"Eu nu te vreau materna, plangacioasa,
Te plac cum esti: o pacatoasa!"

Alina Badura spunea...

Travka..Lady in black are gusturi vechi si fine! Ms!