luni, 31 mai 2010

Fericire e cand...

...esti la costum si alergi prin parc de nebun, cand te arunci in apa chiar daca nu stii sa inoti..fericire e cand te dai in leagan si nu iti pasa ca ai trecut de mult de varsta aia..

...cand mananci vata pe bat si mergi cu bicicleta prin parc..Fericire e atunci cand are lacrimi in ochi si iti spune ca e mandra de tine si de cum ai crescut..cand tatal iti face cinste cu prima bere din viata ta si vrea sa discute lucruri serioase cu neseriosul de tine...

Fericire e cand razi si nu stii de ce..Fericire e cand oamenii se lumineaza la fata cand te vad, cand altii te injura in glume si fac haz de defectele tale..Cand radeti de tine si nu se rade de tine...

...cand iti poti baga si scoate fara sa ai ce in politica, demagogie si oameni falsi!

...cand poti sa spui ca o sa schimbi lumea, si o sa o schimbi, iti spun eu!

Fericire e cand ajungi in strada cu bagajele si incepi sa dansezi si sa canti...Fericre e cand dupa nopti nedormite inca mai ai chef de zbantuiala, cand nu mai ai bani in buzunar decat de mancare pentru 2 zile dar preferi sa pleci la mare..

Fericire e cand rosesti si te balbai pentru ca apoi sa te ia de mana si iti zambeste..Fericire e cand puiul de om iti va arunca un zambet..cand iti cuprinde cu manuta lui degetul si gangureste..

Fericire e cand alerg cu picioarele goale prin ploaie si zambesc!

Fericire e viata mea...

Niciun comentariu: