miercuri, 17 iunie 2009

Ce gandesc barbatii?..

”Baietii sunt cele mai simple fiinte..”



Un nume important in domeniul Publicitatii spunea aceste cuvinte..el se referea la faptul ca e mult mai greu sa realizezi o campanie pentru un produs destinat femeilor, decat pentru unul destinat barbatilor..
In momentul acela eu ma gandeam la viata de zi cu zi..daca e asa sau nu..


Barbatii sunt simplii..gandesc logic, structurat, nu intra in detalii precum fac reprezentantele Evei..si stiu ce vor, sociologic vorbind..

Se pare ca Adamii de pretutindeni ar trebui să fie usor de analizat, sa poata fi cititi usor de o Eva..Dar viata bate filmul (:P)..

Ce gandesc femeile nu s-au prins nici minti mai ilustre. Nici noi nu stim ce gandim uneori.. dar ce gandesc barbatii..hm..

Vor sa se distreze si sa profite de viata din plin..pana la o anumita varsta..apoi isi doresc stabilitate si familie (se pare ca in ziua de azi barbatii isi doresc copii mai mult decat isi doresc femeile).. Vor sa aiba langa ei pe cineva special si diferit, dar care sa nu iasa din tipare..vor respect, comunicare, intelegere.. Cam contradictoriu, nu?..Cam seamana cu ceea ce gandim noi, femeile..si cu ce asteptari avem..

M-am mai gandit si poate ca nu suntem atat de diferiti..noi Evele fata de ei, Adamii..sunt diferente, nu zic nu..dar in ceea ce priveste cum gandim, semanam prea mult..
Si nu stiu daca e de bine sau de rau..

PS: Domnule Cartarescu, poate o publicatie de succes ar fi ”Ce gandeste Adam?”