luni, 13 iulie 2009

Urasc oamenii..

Da, urăsc oamenii ...



FALSI.. sunt acei oameni care îți zâmbesc și eventual te mai și laudă, vorbesc frumos cu tine și se trezesc vorbind despre alte persoane în lipsa lor..adică se trezesc bârfind de zor pe alții ție. Sunt acei oameni care atunci când tu nu ești de față îți aplică și ție același tratament ca și celorlalți.

PESIMIȘTI pentru că sunt acei oameni care îți iau energia cu fețele lor lungi și care ar băga mâna în foc că acel ceva nu o să iasă așa cum trebuie.

DELĂSĂTORI care zic: Lasă că facem..Lasă că se rezolvă..Cu ce ma afectează pe mine asta. Și așa ajungem la..

EGOIȘTI care se gandesc numai la ei și care oricum nu dau doi bani pe ceea ce faci sau încerci sa faci tu. Pentru ei e important doar ce le iese lor.

FRICOȘI care nu știu și nici nu vor sa riște in viață, care nu trăiesc cu adevărat, ci vegeteaza.

GELOSI care cred ca o persoana le apartine, care nu vad dincolo de posesie. Sfat: nu va mai amagiti ca gelozia vine din iubire..gelozia vine cand se termina iubirea..

VIOLENTI care cred ca o palma/pumn e mai convingator decat o vorba..care atunci cand de fapt nu au argumente verbale si nu st capabili sa convinga altfel, apeleaza la reactiile strabunilor.

FARA COLOANA VERTEBRALA..adica cei care nu au principii in viata..cei care nu au un CEVA in care sa creada..

...si multi altii..

Dar oare in cate dintre aceste categorii ma incadrez fara ca macar sa realizez?...Nu cumva e o trasatura a noastra a oamenilor de a vedea defectele altora si nu si pe ale noastre?Am rezista noi oameni sa ne descoperim cu adevarat..sa ne vedem defectele si lipsurile...Oare in cate te inscrii si tu fara ca macar sa iti dai seama?